`Fed`in haziranda faizi sabit tutma olasılığı yüzde 70`

25.05.2023 09:45 Santander Stratejisti Stephen Stanley, ABD Merkez Bankası`nın (Fed) haziranda faizi sabit tutması ve yeni artırım sinyali vermemesi olasılığını yüzde 70 olarak öngördü.

Santander Stratejisti Stephen Stanley, Fed'in haziran toplantısında faizi değiştirmemesi ve ufukta yeni faiz artırımının görünmediği sinyalini verme olasılığının yüzde 70 olduğunu, faiz artırımı yapmamakla birlikte daha fazla sıkılaştırma olabileceğine işaret etmesi olasılığının da yüzde 30 olduğunu savundu.

Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) tutanaklarının ardından değerlendirmede bulunan Stanley, "Kredi şartlarının gelişimi, borçlanma tavanı müzakerelerinden çıkacak sonuç ve enflasyonu aşağı getirme konusunda ilerleme durumu Fed'in izleyeceği patikayı belirleyecek. FOMC'de hiç kimse para politikasının gevşetilmesinden bahsetmemiş. Finansal piyasalar hala yanlış fiyatlıyor"





Canlı Borsa
5.115 18:05
Değişim :  3,13% |  155,17
Önceki Kapanış :  4.960  
En Yüksek
5.147
En Düşük
5.051
Açılış: 5.103
Döviz Çevirici
 Alış      Satış
değiştir
Hisse Senedi Ayırıcı
Hisse senetlerini farklı kriterlere göre aramak için ayırıcıyı kullanın
Min Maks
Sermaye ('000 olarak)
Fiyat/Kazanç oranı
Daha Fazla Arama Kriteri
Dow Jones DJIC 33.062 0,47  
Nasdaq CCO 13.101 1,28  
Xetra DAX DAX 16.051 1,25  
IPC MXX 52.724 -0,02  
Shanghai Composite SHCOMP 3.230 0,79  
ÖNE ÇIKAN HABERLER
Copyright 2022 ©
Yasal Uyarı Notu

© BİST Verileri Foreks tarafından 15 dakika gecikmeli sağlanmaktadır.
BIST piyasalarında oluşan tüm verilere ait telif hakları tamamen BIST'e ait olup, bu veriler tekrar yayınlanamaz. Pay Piyasası, Borçlanma Araçları Piyasası, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası verileri BIST kaynaklı en az 15 dakika gecikmeli verilerdir.

Veri Sağlayıcı Uyarı Notu

*(Veriler FOREKS Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanmaktadır)

Foreks tarafından sağlanan Pay Piyasası, Borçlanma Araçları Piyasası, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası verileri BIST kaynaklı en az 15 dakika gecikmeli verilerdir. BIST isim ve logosu Koruma Marka Belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm belgelerin telif hakları tamamen BIST'ye ait olup, tekrar yayınlanamaz. BIST, verinin sekansı, doğruluğu ve tamlığı konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıklar, verinin ulaşmaması, gecikmesi, eksik ulaşması, yanlış olması, veri yayın sistemindeki perfomansın düşmesi veya kesintili olması gibi hallerde Alıcı, Alt Alıcı ve / veya Kullanıcılarda oluşabilecek herhangi bir zarardan BIST sorumlu değildir.

* Uluslarası döviz piyasası kuru
--839--//-//192.168.116.193--//-//0 sn-(04.06.2023 20:19:07-04.06.2023 20:19:07)